In dit digitale tijdperk kan ik niet achterblijven met maken van mijn website. Dus bij deze kan het grotere publiek ook genieten van mijn werken. Heb je interesse in een persoonlijk werk dan hoor ik het graag 

Creatieve mensen hebben altijd ideeën in hun hoofd.
Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet.
 Met 'n knipoogje naar vele creatievelingen

knipoog.JPG
kerstmarkt.JPG
hondjes.jpg
bijenwas schilderen

Pasteltekenen is mijn passie. Onze familie houdt van artistieke bezigheden. Mijn zus tekent eveneens met pastel, mijn schoonbroer doet aan fotografie, mijn schoonzoon maakt bloemstukjes en heeft ook geëxperimenteerd met olieverf, mijn dochter heeft kaarsen gemaakt, zijde beschilderd, mandala's ingekleurd.... en mijn echtgenoot geeft een groot deel van z'n vrije tijd aan onze twee schatten van hondjes Phoebe (donkere) en Steffie.
De vrije uurtjes besteed ik aan portretten met pastel tekenen op basis van een foto, bijenwaskaartjes beschilderen tijdens workshops en op vraag. Meer info over workshop encaustic schilderen of schilderen met bijenwas vind je ook in mijn blog.
Daarbij aansluitend maak ik gepersonaliseerde wenskaarten voor verjaardagen, jubileums, ... (met naam, datum, gelegenheid vermeld op de kaartjes).

Mijn laatste werken zijn een verzameling van pasteltekeningen van reeks kleurrijke clowns (filmpje)